Cikkek a 2008 Zamárdi - Balaton Sound Fesztivál fesztiválról

Összesen 14 találat.
2012-03-06
Bevezető szöveg: A Fesztivált a Facebook után, LikeFest-re kereszteltük. Tettük ezt azért, mert a bulin és a szórakozáson túl, van itt nálunk valami, amit mindenkinek látnia kell...
Szeretnénk, ha ez a masszív virtuális közösség kilépne az online világból és a fizikai valóságban is képviseltetné magát...
2010-07-13
Bevezető szöveg: Ingyenes buszok szállítják a fesztiválozókat
Az év reggae bulijával veszi ma kezdetét 2010 legnagyobb hallgatói bulija, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Tíz színpadon közel háromszáz fellépő: magyar zenekarok, dumaszínház, celebkemping, turisztikai - és szórakoztató programok várják a fiatalokat a festői környezetben, Orfűn, a Pécsi-tó partján
2008-11-27
Bevezető szöveg: Gőzerővel zajlik a 17. VOLT Fesztivál és a 3. Heineken Balaton Sound szervezése.
voltbolt200Mára biztossá vált a két esemény időpontja is: míg a VOLT ezúttal július 1-jétől várja vendégeit a Hűség városába, addig a 2009-től ugyancsak négynapossá bővült Heineken Balaton Sound egy héttel később, július 9-én nyitja meg kapuit.
2008-06-22
Bevezető szöveg: Varga Zsuzsa egy talány számomra mióta kijött a Vénusszal anno berobbant a zenei életbe. Gyengéim az alacsony, barna, rövid hajú lányok, és Zsuzsa drága elég szépen ki lett faragva, akármiből is csinálta a teremtő. A hangja remekül illett a zúzósabb ütemekhez, mégis belefértek a könnyűzenébe. A sajtó felkapta, volt róla bulvár, meg a CKM fotó, rajongók között pletyka, hogy néha melltartó nélkül nyomja, aminek eredményét személyesen tapasztaltam, mikor a Hegyalján megtöltött egy akkora sátrat teljesen, amire néhány évvel később a Belga nem volt képes.
2008-06-18
Bevezető szöveg: A Quimby is régi motoros a magyar alternatív zenében, szövegvilága elgondolkoztató, főleg mert első hallásra szinte semmi értelme sincs, de az biztos, hogy jól hangzik. Sajnos a 2005-ös Kilégzés óta nagyon csendesek, de ennyi album után érthető, ha megfontolják mi legyen a következő lépés. Arról már nem is beszélve mennyire sikerül eltalálniuk azt a hangot, ami jellemző rájuk, de mégis halad a korral, amit remekül mutat, hogy még édesapámot is sikerült rávennem, hogy hallgassa meg, azóta pedig éjjel-nappal a Sehol se talállak szól a kocsiban.
2008-06-10
Bevezető szöveg: Coyote – polgári nevén Pörneczi Gábor – lemezlovas karrierje 18 éves korában, 1998-ban kezdődött. Egy barátjával, Dandy-vel ( aki napjainkban a magyar house-szcéna egyik legmeghatározóbb alakja ) az alig ismert „BedRoom DJ” kategóriából való kitörés reményében, saját party-k szervezésébe kezdett. E partyknak, valamint az internetről letölthető live/promo mixeinek köszönhetően vált Coyote neve annyira ismerté, hogy a party-szervezők folyamatosan hívták fellépni a legjobb nyugat-magyarországi klubokba.
2000 körül karrierjének újabb lökést a veszprémi Radio Jam elektronikus tánczenei műsora, a Fresh Jam adott.
2008-06-09
Bevezető szöveg: Az idei EFOTT fesztivál konyhája hallgatóbarát árakon, bőséges, elsősorban magyaros ízekben gazdag, minőségi ételkínálattal várja egészséges étvágyú közönségét!

A helyszínre látogatók saját kedvükre, számtalan, friss alapanyagból, helyben elkészített, finom ételféleség közül választhatnak. Nem maradnak el a serpenyőben készült ételek, a szárnyasból, sertésből sütött húsok - hurka, kolbász -, valamint a marhából készített finomságok sem.
2008-06-02
Bevezető szöveg: Az Erik Sumo Band (feat. Kiss Erzsi) amellett, hogy jó, nekem személyesen is kedvenc, mert még gimnazista koromból ismerem az egyik gitárost, keserédesen ürülök a sikerüknek. Neki legalább összejött, míg én idén fogyasztottam el ötödik zenekaromat, ami megint nem tört be a magyar zenei piacra.
2008-05-20
Bevezető szöveg: Ma a világ ezernyi pontján dübörögteti a hangfalakat és hangoztatja úton-útfélen, hogy a jövő egyik szupersztár DJ-jét köszönthetjük személyében.
2008-05-20
Bevezető szöveg: Az ifjú brit DJ tehetségének talán legjobb mérőfoka, hogy az elmúlt években olyan sztárok kérték fel remixmunkákra, mint Madonna, Britney Spears vagy a Depeche Mode.
Összesen 14 találat.