Cikkek a 2009 Sopron - VOLT Fesztivál fesztiválról

Összesen 14 találat.
2009-05-19
Bevezető szöveg: A világszerte népszerű mash-up koronázatlan királya Amerikából érkezik a VOLT-ra. A T-Mobile Teraszon négy napon át Party Ben pörgeti több órán keresztül világhírű, MTV-ből ismert bootleg party montázsait, Pozsi és több hazai mash-up-DJ társaságában.
2009-05-18
Bevezető szöveg: Szállásfoglaló szolgáltatásunk már a nyitást követően újabb rekordot döntögetett: idén mindössze 6 perc alatt fogytak el a Fesztivál területén található faházak. Azok a szemfüles és gyors klubtagok, akiknek jutott a méltán népszerű házikókból, bizony szerencsésnek mondhatják magukat! Most azonban második esélyt kínálunk a lemaradtaknak.
2009-05-12
Bevezető szöveg: A GYSEV idén első alkalommal különvonatokat indít a VOLT Fesztiválra, hogy együtt utazhass barátaiddal Sopronba! A 6-800 férőhelyes szerelvények a fesztivál idején (július 1. és július 4. között) naponta egy alkalommal indulnak Budapest Keleti pályaudvarról és Sopronig csak Budapest Kelenföldön és Győrben állnak meg
2009-05-12
Bevezető szöveg: A korábbi években többször járt már a VOLT-on, most pedig a "40+1" című "ülős" koncertjével július 1-én az MKB Aréna Sopronba várja rajongóit Ákos.
2009-05-12
Bevezető szöveg: Tegnap óta újra várja a jegyvásárlókat a VOLT Fesztivál grandiózus és látványos jegyelővételi bázisa a soproni Várkerületben. Budapesten, a Nyugati téren e hét végén épül fel a VOLT-Heineken Balaton Sound-Sziget közös standja.
2009-05-12
Bevezető szöveg: Dj settel érkezik Sopronban a Hybrid progresszív break alakulata. Chris Healings és Mike Truman a 90-as évek elején egyesítették erőiket Hybrid néven, hogy a walesi klubok meghódítása után a nemzetközi elektro színterre is betörjenek atmoszférikus nu skool break előadásaikkal.
2009-02-20
Bevezető szöveg: Igazi szenzációként köszöntjük a 17. Soproni VOLT Fesztivál fellépői között a nu-metal keresztapáit, a világszerte körberajongott Limp Bizkit zenekart, amely hosszú idő után új lemezzel indítja újra világhódító programját.
2009-02-17
Bevezető szöveg: Június 5-ig elővételi, kedvezményes áron

VOLT Fesztivál bérlet: 17 900 HUF
VOLT Fesztivál napijegy: 6990 HUF
2009-02-12
Bevezető szöveg: Kultikus sztárokkal várja látogatóit az idei VOLT Fesztivál. Július első hétvégéjére Sopronba érkezik a több év után új lemezzel és fesztiválturnéval visszatérő LIMP BIZKIT csapata, a legnagyobb Nyugat-európai fesztiválok másik nagy idei visszatérője, a provokatív metál-ikon, MARILYN MANSON, és a legaktuálisabb brit szupercsapat, a FRANZ FERDINAND. Az elsőként bejelentett nevek között találjuk még a meglehetősen ritkán turnézó francia technó-producert, LAURENT GARNIER-t, aki természetesen élő show-val érkezik Sopronba. Ugyanúgy, mint a brit FREESTYLERS legénysége, amely pezsgő breakbeatet szállít az Alpok aljára. Sokak örömére visszatér a Hűség városába LTJ BUKEM és MC CONRAD is.
2008-06-02
Bevezető szöveg: A Soproni Nagyszínpad egyik leginkább várt hazai fellépőjének a debreceni illetőségű Tankcsapda ígérkezik. A fiúk rendszeres visszatérői a VOLT Fesztiválnak. Az idei évük főleg a stúdióban telik, de a nyári hónapokban egy-két fesztiválfelkérésnek azért eleget tesznek. Elsőként a VOLT-on láthatja őket a nagyérdemű a nyári rendezvények sorában. A Tankcsapda frontembere, az énekes-basszusgitáros Lukács Laci mesél az elmúlt „csendesebb” hónapok eseményeiről, az idei és a jövő évi tervekről.
Összesen 14 találat.