Cikkek a 2009 Zamárdi - Balaton Sound Fesztivál fesztiválról

2009-05-21
Bevezető szöveg: Dj T személyében egy igazi klub legenda tartja lendületben a hajnali órákban a harmadik Heineken Balaton Sound közönségét T-Mobile Teraszon felállított techno klubjában. Szintén a T-Mobile Teraszon ismerkedhet meg a Heineken Balaton Sound közönsége az Extrawelt és a Winghnomy Brothers irányításával pörgő maratoni house partyk világával, valamint ezen a helyszínen kínál revitalizáló zenei felfrissülést a finn Five Corners Quintet.
2009-05-21
Bevezető szöveg: Richie Hawtin berlini udvartartásának legjobbjaival, Magdával és Heartthorbbal kiegészülve extra partyelemekkel kárpótolja rajongóit a tavaly elmulasztott klubórákért. Szintén ezen a helyszínen veszi majd le lábáról közönségét szépségével, turntable tehetségével és klubolásra született szerzeményeivel Csehország legnépszerűbb djane-je, Lucca, valamint itt mozgatja a potmétereket Ibiza kedvenc french touch dj-je, Richard Grey is.
2009-05-21
Bevezető szöveg: Kevesebb, mint 50 nappal az idei balatoni nyár legnagyobb eseményének kezdete előtt már megtekinthető a harmadik Heineken Balaton Sound négy legjelentősebb színpadának részletes programja a fesztivál honlapján.
2009-05-20
Bevezető szöveg: Szuperkoncerttel szeretné megajándékozni népes rajongótáborát huszadik születésnapján a Tankcsapda; a Sziget Fesztivál "mínusz egyedik" napján, augusztus 10-én a Nagyszínpadon fellépő zenekar a hang- és a látványtechnika terén egyaránt nagyot akar dobni.
2009-04-24
Bevezető szöveg: A Heineken Balaton Sound fesztivál legújabb nagyszínpados világsztárja, a GROOVE ARMADA változó hangulatú, csapongó bulira késztető albumaival (Northern Star, Vertigo, Goodbye Country/Hello Nightclub/, Lovebox) és egy sor slágerlistás számmal (At the River, I See You Baby, Remember) érkezik idén júliusban Zamárdiba, ahol egy frenetikus élő koncerttel bizonyítja majd rajongóinak, hogy a jazz, a soul, a funky, az easy listening, a rap és a hip-hop egyetlen irányból, az élvezetek és a bohémság felől közelíthető meg.
2009-04-22
Bevezető szöveg: Szállást szeretnél a Heineken Balaton Sound idejére, de már nem találsz? Ne csüggedj! Ez az oldal segíteni kíván neked abban, hogy ha több napra szeretnél jönni a fesztiválra, megfelelő szállást találj magadnak.
2009-04-21
Bevezető szöveg: A Föld Napján, április 22-én a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői 100 cserjét ültettek Szeged főterén. Az akció érdekessége, hogy a növények trágyaszerét a tavalyi SZIN-en bevezetett komposztálható étkészletből nyerték.
2009-02-22
Bevezető szöveg: 2009. július 14-19. között Baján, a Petőfi-szigeten lesz az év legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT – a bajaiaknak azonban nem kell addig várni, március 24-én már belekóstolhatnak abba, milyen is az igazi, hamisítatlan „efottos” hangulat. Tibi Bácsi és mosolytenger az Eötvösön…