Cikkek a 2009 Zánka - Balatone Fesztivál Zánka fesztiválról

2008-06-30
Bevezető szöveg: A július 24-27. között megrendezendő zánkai BalaTONE Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy egy igazán vendégszerető hagyományt indítanak el, s eztán minden évben vendégül látnak egy-egy várost – az összes lakójával együtt. Az ötlet értelmében az adott település lakcímkártyájával rendelkezők INGYENESEN vehetnek részt a fesztiválon. A szervezők elsősorban olyan városok lakóit kívánják meghívni, melyek távolabb esnek a magyar tenger partjától, s így az ott született, bulizni, fesztiválozni vágyó fiatalok számára négy nap a Balatonnál még értékesebb ajándék. Idén a választás Debrecenre esett.
2008-05-18
Bevezető szöveg: Red Waves Stage

A HUC.hu a tavalyi „Red Beach Boutique” fantázianevű rendezvénye után idén is kiveszi a részét a Balaton egyik legjobb hangulatú fesztiváljának programjából.
A RedBull támogatásával létrejött HUC Red Waves színpad négy napon keresztül szórakoztatja a Balatone Fesztiválon az underground elektronika szerelmeseit.
2008-05-11
Bevezető szöveg: Idén is lesz Zánkai BalaTone Fesztivál
Bár mindössze két hete kezdődött meg a jegyeladás, máris több mint dupla annyi bérlet és szálláshely fogyott el a Zánkai BalaTone Fesztiválra, mint tavaly ilyenkor. Július 24-27. között, a hajdani úttörőtábor ismét várja mindazokat, akik teljes pörgésben szeretnének eltölteni néhány önfeledt napot a Balatonnál, nappal sportra vagy strandra vágynak, este pedig koncertekre. A tavaly startolt fesztivál a nyári könnyűzenei fesztiválok közül a legbarátibb áron érhető el, programkínálata pedig egyedülálló, hiszen az esti koncertek mellett több, eddig külön megrendezett extrém sport- és sportrendezvényt is magába foglal.
2008-04-25
Bevezető szöveg: Nagy örömmel osztjuk meg veletek azt az információt, hogy idén a 8. Kona Találkozó és a BalaTONE Fesztivál egyszerre, egy időben, ugyanazon a helyen kerül megrendezésre! Tehát a híresztelésekkel ellentétben idén sem marad el a hagyományos, immár 8. alkalommal megrendezésre kerülő Kona Kerékpáros Találkozó, ahol bringás és zenei programok széles választéka vár téged, barátaidat, kerékpárosokat, és gyalogszerrel érkezőket egyaránt.
2008-04-21
Bevezető szöveg: Sikeres 2007-es nyitóesemény után jöhet a 2008-as folytatás! Tavaly bebizonyosodott: kiváló fesztiválhelyszín a zánkai Gyermek És Ifjúsági Centrum (vagy ahogy nagyon sokan emlékeznek rá: az úttörőváros), ahol napközben jókat lehetett fürödni, kirándulni, beszélgetni, ismerkedni, este pedig kiváló koncertek, partyk várták a fesztiválozókat.
2008-04-21
Bevezető szöveg: Idén ismét számíthatunk arra, hogy az éj leple alatt kertész-kommandók szállják meg az országot, és a Zöld Vadművelet 2.0 keretében kitakarítják, kizöldítik környezetünket. Bizonyára sokan vagyunk, akik nap, mint nap azon mérgelődünk, hogy városi környezetünk elhanyagolt, lepusztult, embertelen. Akik nem akarnak arra várni, hogy majd más megoldja ezt is, most lapátot és palántát ragadhatnak! A Föld Napján elkezdődött a toborzás, melynek keretében a szervezők csapatok, vagy vállalkozó szellemű emberek jelentkezését várják a www.zoldvadmuvelet.hu oldalon.
2007-01-07
Bevezető szöveg: Véget ér egy másfél évtizedes legenda: 2007-ben nem lesz Wan2 Fesztivál Mezőtúron. Ám az új évben új legenda születik: Zánkán, az egykori úttörőváros területén július közepén rendezik meg első alkalommal a BalaTONE fesztivált - adta hírül a szervező Delta Fest Kft., melynek nevéhez fűződik sok más mellett a tokaj-rakamazi Hegyalja Fesztivál is.