Cikkek a 2010 Agárd - Part Fesztivál fesztiválról

2010-07-14
Bevezető szöveg: 2010. július 28-tól augusztus 1-ig tervezett Part Fesztivál technikai és gazdasági okok miatt nem valósul meg.
„Legnagyobb igyekezetünk és erőfeszítéseink ellenére a mai nap fájdalmas döntést kellett meghoznunk, a Part Fesztivált idén nem tudjuk megvalósítani. Köszönjük a bizalmat és a rengeteg munkát a partnereinknek!” – nyilatkozta Schober Judit az Agárd Zenei Fesztivál Kft. ügyvezetője
Az elővételben megvásárolt jegyek az értékesítő jegyirodákban visszaválthatóak.
2010-06-09
Bevezető szöveg: Laurent Wolf már járt Magyarországon, ezúttal Agárdon, a Part Fesztiválon lép fel exkluzív DJ-szettjével. A lemezlovas két évvel ezelőtt, No Stress című dalával robbant be a köztudatba s tört világszerte a klub- és rádiós játszási listák élére.
2010-06-09
Bevezető szöveg:
2010-ben a hazai house / trance és hip hop / r’n’b közönség is megkapja a saját fesztiválját Agárdon!

A Part Fesztivál újraeleveníti a klasszikus fesztiválélményt azzal, hogy mind megközelíthetőségében, mind áraiban a megengedhető kategóriát képviseli, mégis prémium programokkal, koncentráltan hozza a magas színvonalú és egyedülállóan intenzív zenei élményt. A különleges nappali, szabadidős tevékenységgel pedig egyedülálló strandolós, zenés nyaralást kap minden fiatal, városi arc. A Playmate középdöntősei is ott lesznek a Parton, hogy a végső megmérettetés előtt még egyszer nagyközönség előtt mutatkozzanak be, de Agárdra érkeznek a Megasztár című tehetségkutató műsor legnagyobb kedvencei, akik élő fellépésükkel emelik a rendezvény színvonalát. A fesztiválozók nagy örömére az Alpok-Adria szépségverseny „lányai” is felvonulnak.
2010-06-02
Bevezető szöveg: A 90-es évek legnagyobb kedvence, Shaggy augusztus 1-jén Agárdra ékezik. Senkivel össze nem keverhető bariton hangja és egyedi stílusa, a reggae sztárok sorából hamar kiemelte, 1993-as Oh Carolina című feldolgozása, majd a két évvel később megjelent Mr Boombastic című slágere óta sikere megállíthatatlan.
2010-05-27
Bevezető szöveg: A Part Fesztivál egyik sztárfellépője, Akon nem csak sikeres r’n’b producer és dalszerző, hanem a zenészek kedvence is. Meglepetésekkel, live act-el készül magyarországi fellépésére. Ezt látnotok kell!
2010-05-27
Bevezető szöveg: A dancehall raggae koronázatlan királya, Sean Paul Agárdon koncertezik. A Part Fesztiválra Akon és Shaggy mellett a Get Busy és a Like Glue című dalokkal befutott jamaikai énekes igazi best of koncerttel érkezik augusztus 1-én.
2010-05-20
Bevezető szöveg: Gratulálunk Bárány Attilának, aki a holland DJ, Funkerman által hirdetett The producers contesten, azaz az idei remix versenyen a No!End-el közösen készített felvételével első lett!