Cikkek a 2011 Tokaj - Hegyalja Fesztivál fesztiválról

Összesen 13 találat.
2011-07-18
Bevezető szöveg: Szia, rövid-gyors előzetes ma délutánról, azaz mit ajánlunk Ladytronig és Kosheenig a Hegyalja Fesztiválon:
2011-07-18
Bevezető szöveg: SZOMBATON BRIT ELEKTRO TOKAJBAN

Rakamaz-Tokaj, 2011. július 16. – 25 ezer nem csak Slayer-rajongó lepte el pénteken a Hegyalja nagyszínpada előtti területet: Tom Araya és csapata rekordszámú fesztiválozónak adta az év koncertjét. A finn Korpiklaani különleges plusszal, a Dalriadával közös számmal készült a fesztiválozóknak. Az Irie Maffiára sokezren lendítették egyszerre a magasba a kezüket, a Genesis gitárosa, Steve Hackett pedig a Djabéval játszott a fesztivál legújabb színpadán. Szombat estére a Ladytron szállít újhullámos elektropopot Tokajba, a Kosheen pedig drum ’n’ bass-es, trip-hopos ütemeket oszt a fesztiválozóknak.
2011-07-18
Bevezető szöveg: 85 EZER FESZTIVÁLOZÓ INDUL VASÁRNAP HAZA A TOKAJI FESZTIVÁLRÓL

Rakamaz-Tokaj, 2011. július 17. – Rekordszámú hegyaljás járt az elmúlt négy napban Tokajban és Rakamazon. Az eddigi legerősebb nyitónapon a Scooterre, majd a többi, közel 200 fellépőre, a Slayerre, a Guano Apesre, a Mastodonra, a stand up comedysekre és a többiekre összesen 85 ezren voltak kíváncsiak. Szombaton a 30Y a fesztiválozókat is a színpadra hívta virtuálisan, a hatalmas zárókoncertet a Kosheen adta. A 12. Hegyalján, tökéletes fesztiválidőben, bemutatkozott az új helyszín, a világzenés MR2 Furmint Klub és a fesztiválkártya.
2011-07-15
Bevezető szöveg: NAGY MELEGBEN HIDEG FRÖCCSÖKKEL KÉSZÜLŐDIK A THRASHZENEKAR

Rakamaz-Tokaj, 2011. július 15. – Teltházas hip-hop bulikon és rocklegendák koncertjein tombolt csütörtökön a Hegyalja közönsége. A Foreign Beggars, Nathan „Flutebox” Lee és a Magyarországon első nagykoncertjét adó Mastodon osztoztak a fesztiválozók tömegein. Csak a Hegy’re jött haza Németországból az Ektomorf, Téglás Zoli a Pennywise élén érkezett, hogy a Hegy’ backstage-ben készülő utánozhatatlan marhapörköltet megkóstolhassa. A Firkin klipet forgatott, a Kiscsillag a borfalu finomságaival ismerkedett. A Guano Apes már hangol az esti koncertjére a Hegy’ Nagyszínpadon, a Slayer busza pedig most gurult be a fesztiválterületre, ahol zavartalanul süt a nap.
2011-07-14
Bevezető szöveg: VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTER LÁTOGAT A HEGYALJÁRA

Rakamaz-Tokaj, 2011. július 14. – Szerda délután, a Hegyalja Fesztivál kapunyitására már 15 ezren érkeztek meg a fesztiválra, és estig folyamatosan növekedett a fesztiválozók száma. Nem véletlen az érdeklődés: a Hegy’ Nagyszínpadon a Scooter lépett fel, a Pepsi Nagyszínpadon pedig az Airbourne.
2011-07-13
Bevezető szöveg: SZIASZTOK, MAGYAR RAJONGÓK!
Rakamaz-Tokaj, 2011. július 13. – Pár óra múlva nyílik a 12. Hegyalja Fesztivál. A német Scooter magyarul tanult, hogy köszönthesse a hegyaljásokat, és spéci DJ-pulttal felszerelt öltözőjében a magyar konyhával ismerkedik. Ausztráliából az AC/DC örököseinek számító Airbourne és a HC-kedvenc Parkway Drive is úton van már Tokajba. A bulit hagyományosan a Beatrice nyitja, a miskolci Edda Művek pedig először lép színpadra tokaji bulin. Több ezer sátrazó várja a kapunyitást.
2011-07-12
Bevezető szöveg: HŰS SÁTORHELYEK ÉS PROGRAMFÜZET A TELEFONON
Rakamaz-Tokaj, 2011. július 12. – A Hegyalja Fesztivál holnap startol, de Tokajba már rengeteg zenerajongó leköltözött a hétre. A kempingben állnak a sátrak, de a később érkezőknek még van hely a fák árnyékában, és a környék vendéglátóinál is. A következő négy napra rengeteg napsütés, zene, furmint és kabaré várható. Hogy melyik mikor, azt a hegyaljások már az okostelefonjukon is pár kattintással megnézhetik, ahogy azt is, hogyan jutnak le leggyorsabban a fesztiválra.
2011-07-08
Bevezető szöveg: Visszaszámlálás, a Hegyalja bagolytávlatból
Rakamaz-Tokaj, 2011. július 7.
Visszaszámlálás, a Hegyalja bagolytávlatból
Rakamaz-Tokaj, 2011. július 7. – Jövő szerdától dübörögnek a koncertek a Hegyalján, de az ország legnagyobb zenés nyaralása már a hétvégén elkezdődik. Rengetegen egész hétre, vagy még hosszabb időre leköltöznek a történelmi borvidékre. A fesztivál idén még több árnyékos sátorhellyel, új fesztiválhelyszínnel, bor- és gasztro élményekkel várja a látogatókat. Aki a sátor hűse helyett az ágyából indulna, hogy meghallgassa az olasz Helia, a Kerekes Band, vagy a Foreign Beggars koncertjeit, az bőven talál még szállást a környéken. Elővételben vasárnapig váltható belépő a tokaji vakációra. Sanyi a Bagollyal válogattunk az idei kínálatból.
2011-06-09
Bevezető szöveg: HEGYALJÁSOK TERVEZIK SAJÁT FURMINTJUK CÍMKÉJÉT
Fesztiválozó dizájner címkéje kerül a Hegy’ welcome furmintjára. A fesztivál szervezői és a Tokaj Kereskedőház pályázatot indított a kreatív bor- és zenerajongóknak: a tét a fesztivál hivatalos borának vizuális megjelenése.
2011-02-22
Bevezető szöveg: A télben senki sem vágyik már másra, mint nyárra, rock n’ rollra, dübörgő basszusokra, a Tiszára, finom borokra, és reggelig tartó bulikra. Ez idén is meglesz Tokajban: a Hegy’ olyan csapatokat állít színpadra, hogy nagyon nehéz lesz júliusig másra gondolni. Idén is minden stílusból eljönnek azok, akik miatt egyszerűen ott kell lenni a Hegy’en: riffelős-csajozós rocknak jön az új AC/DC, az ausztrál Airbourne, nyersnek és közben agyasnak ott lesz Mastodon, aki Magyarországon először a Hegy’en ad nagyszínpados koncertet, a partyzók Elit Force-nak örülhetnek, igazi kuriózumként pedig jön Beardyman és Nathan Flutebox Lee. És ezek csak az első nevek!
Összesen 13 találat.