Megtakarítások felülviszgálata - Bank - Biztosítás - Szeged

Feltöltés ideje: 2012. június 24., vasárnap
Hirdető neve: MM Global
E-mail cím: magonymargo@gmail.com
Telefonszám: 30 329 2082, 30 562 9618
Kategória
Kedvencekbe!
- Megtakarítások felülvizsgálata -
Nem biztos abban,hogy megtakaritásai a legjobb helyen vannak? Biztosan a legjobb bankban van a pénze? Szeretne infláció feletti hozamot elérni? Megfelelö bankbetéttel, részvényekkel rendelkezik? Elegendő lesz nyugdíjra a jelenlegi pénze? Ezekre a kérdésekre kaphatnak konkrét tanácsokat. Közkívánatra most díjmentesen átvilágítjuk a befektetéseit, megtakarításait!

Megfelelőek a megtakarításai? Segíthetünk.

- Életbiztosítások -
Legyen biztonság a családnak, valósuljanak meg céljai minden körülmények közt! Jelentkezzen és ingyenes és kötelezettségmentes személyes tanácsadásunkon felmérjük a kockázatokat és független tanácsadóként megmutatjuk, mik a legkedvezőbb lehetőségek arra, hogy biztonságban legyenek.

Új életbiztosítás? Segíthetünk.

- Életbiztosítások felülvizsgálata -
Nap, mint nap rengeteg megkeresést kapunk, hogy a meglévő életbiztosítások mennyire megfelelőek. Gyakran találkozhatnak olyan biztosításokkal, ahol szinte elhanyagolható kamatot, úgynevezett technikai kamatot ad a biztosító (jellemzően 3-5%). Ügyfeleink többsége nincs azzal sem tisztában, hogy baleset, rokkantság, haláleset esetén mennyit fizetnének. Ha szeretné meglévő szerződését átnézetni profi szaktanácsadókkal, jelentkezzen az itt megadott telefonszámon és visszahívjuk.

Kérem hívjon bizalommal.

Magony Margo
VIP Biztosítási tanácsadó