Kiváló befektetés, gyors megtérülés!Bejáratott disco eladó - Iroda, üzlet - Szeged

Feltöltő neve: krenuszferenc
Feltöltés ideje: 2014. május 10., szombat
Hirdető neve: Krénusz Ferenc
E-mail cím: info@balaton-kornyeke.hu
Telefonszám: 70/366-8207
Kategória
Kedvencekbe!
A "déli part" egyik leghíresebb discója eladó! (a tulajdonos idős, ezért adná el) 1995 júniusában nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt. Már az első nyáron különböző cégek érdeklődését kiváltotta, építészeti stílusa miatt. Több reklámfilmet is forgattak itt. A nyaraló vendégeket, és a környező települések fiataljait, mágnesként vonzotta, és vonz még ma is.

Magyarországon itt lépett fel először Anthony Pappa, aki azóta is rendszeresen visszajáró vendég.
Az évek során, sok külföldi dj (Oliver Mc Gregor, Fred Numf, Lee Buridge, Taka & Stephen K, John Cramer, Pippi, Diesel Joe, Nick Warren, Dave Seamen, Criss Scott, Chriss Fortier, Tarkan, 16 Bit Lolitasv, Nils Noa), és természetesen a magyar élvonal (Budai, Chriss, Hamvai PG, Sulák, Kühl, Liink, Newl, Sterbinszky, Szeifert stb.)is, a club vendége volt.
Magyar fellépők: Irigy Hónaljmirigy, EDDA, Ámokfutók, V-tech, Bestiák, Groove House, Sipos F. Tamás, Carpediem, stb.
Elmaradhatatlanok a clubban a látványos show műsorok /Pirner Alma, Niki Belucci, Mészáros Dóri, Cony Ferrara, Judy Nero, Niky Rider/
extrém fellépők. /Carlo Davinson, Marlon Extravaganza, Cyber Dancer, Laser Boy/

Vendégek kulturált, nívós szórakoztatását szolgálja a Balatonon szinte egyedülálló pálma kert, illetve a club hang és laser technikája. A Club fő profilja a technika fejlesztése Precision De vice, BMS, Out line hangtechnika, Clay Paky robotok és RGB laserek.

Építmény össz területe 644 m2 ebből a söröző: 58,51 m2 + tetőtér 44,11 m2 (engedély van melegkonyhás étterem üzemeltetésre), Disco + tetőtér 390,94 m2, raktár: 150m2 + tetőtér, ami lakásnak van kialakítva.

Az ingatlan bútorral, berendezéssel, hang és fénytechnikával együtt eladó!
Az új tulajdonos megkapja az összes fellépő elérhetőségét és adatait!

Bővebb infó telefonon vagy e-mailen.

Még több ingatlan:
www.balaton-kornyeke.hu