Belgrád Habfesztivál ! - Koncertek - Szeged

Feltöltés ideje: 2012. augusztus 13., hétfő
Hirdető neve: Kis Tamás
E-mail cím: tomi512@freemail.hu
Kategória
Kedvencekbe!
“Belgrade Foam Fest 2012”a legnagyobb Habparty Európában, idén szeptemberben!”

2012 júl. 25. Belgrád – Belgrade Foam Fest megszervezi a világ legnagyobb habpartiját több mint 20 DJ-vel 20.000 vendéggel és 200.000 hektoliter habbal.
A fesztivál Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre szeptember 1.-én a belgrádi Beogradska Arénában.
A parti minden eddiginél komplettebb élményt fog nyújtani, a legmodernebb audiovizuális berendezéseknek és a jégkorszak témájú látványvilágnak. Különböző fény és hang technikák, például LED-falak, fényágyúk és lézerek hivatottak tovább fokozni az élményt. Ezen eszközök először lesznek láthatók Szerbiában. Ha ehhez hozzáadjuk a habágyúkat és habvízeséseket, akkor nyílván valóvá válik, hogy a szervezők idén is egyedülálló szórakozást kínálnak.
Ebben az évben 3 színpadon, több mint 20 DJ gondoskodik a közönség szórakoztatásáról. Sokan közülük még sosem játszottak Szerbiában. Olyan világhírű house, dance és techno producerek vannak a LINE UP-ban, mint Alex Gaudino, Kurd Maverick, Arno Cost vagy Darren Emerson. A party este 8-kor kezdődik és másnap reggelig tart. A jegy augusztus 1.-től 20€-ba kerülnek.
Belgrád a bulin kívül is tartogat látnivalót a turisták számára. A helyiek gyakran hívják a „fiatalok városának”, mivel az átlagéletkor rendkívül alacsony a többi európai városhoz képest. A lakosság 40%-nak életkora 15 és 40 év között van. A belgrádiak nagyon szeretik felemlegetni a város szellemiségét. Nyitottság és vidámság. Ez a két dolog jellemez legjobban egy belgrádi embert. Sokan hedonistáknak nevezik őket és sokan valóban azok. „Jó ételek, jó bor és jó zene. A három legfontosabb dolog az életben.” Ez az a mentalitás, ami miatt a 2011-ben a Lonely Planet az első számú „partivárossá” választotta Belgrádot.
Jegyek a következő oldalon rendelhetőek: www.tickets.rs/
A fesztiválról:
Belgrade Foam Fest az egyik legjelentősebb zenei esemény a szerb fővárosban. 2009 óta több mint 60 ezer ember vett részt a programokon. A bulit sokan a világ legnagyobb habpartinak nevezik, ahol 18.000 ember táncol együtt 200.000 hektoliter habbal borítva.

Media kapcsolat:
Bártfai Balázs, Marketing képviselő, Belgrade Foam Fest
Address, Postal Address, Area, Belgrade
Email: foamfest.hungary@gmail.com
Site: http://www.belgradefoamfest.com/,kis.tomi91@gmail.com
Facebook Page: http://www.facebook.com/belgrade.foamfest.official