kutyapanzió Szegeden - Kutya, macska - Szeged

Feltöltő neve: buksi-kisállatfarm
Feltöltés ideje: 2012. november 27., kedd
Hirdető neve: Buksi Kisállatfarm
E-mail cím: info@kisallatfarm.hu
Telefonszám: +36(30)9434-570
Kategória
Kedvencekbe!
Sok barátom, ismerősöm keresett meg azzal a kéréssel, hogy vállalnám-e a kutyájának a felügyeletét, mert nem tudja kire bízni, amíg elutaznak, vagy a házuk átalakítása folyik. Ebből jött az ötlet, hogy állatpanziót üzemeltessek. Az emberek és állatok iránti szeretet és érdeklődés mindig megvolt bennem, ezért nem volt nehéz jó partnereket találni, akik segítik munkámat.
Családias környezetben és minden igényt kielégítve dolgozunk, hogy mindenki megelégedettségét elérjük. Otthoni körülményeket teremtve az állatoknak kialakítottunk fűtött szobákat, a lakásban tartott kutyák, cicák számára. Tudunk fogadni vadászgörényeket, kismadarakat téli időszakban is. Az állatpanzióban a gazdikkal való beszélgetések során a kutyák és cicák tartásával, etetésükkel kapcsolatban felmerülő problémákra is megoldást találunk.
Csúcs minőségű eledeleket, kiegészítőket, felszereléseket, szállítódobozokat, hőszigetelt kutyaházakat, elektromos visszatartó rendszereket forgalmazok és ezeknek a termékeknek a területi képviselője vagyok Csongrád, Békés, Bács-Kiskun megyében.
Minden héten tartunk kutyaovit, ahol a kiskutyák játszhatnak és barátkozhatnak. Hetente háromszor tartok kutyaiskolát, ahol a gazdi saját kutyájával tanulhatja meg azokat a dolgokat, ami könnyebbé teszi az együttélést kedvencével.