Ingyenes online játékok gyűjteménye

Összesen 1121 találat.
Kategória:
Leírás: Minél kevesebbet lősz, annál jobban jársz! Tartalékolj az energiáddal és lőj szét mindent!
Kategória:
Leírás: A wone nevű játék 2. része nehezebb pályákkal, új kihívásokkal. Egy kerékkel kell összeszednünk az egyre nehezedő pályákon a gömböket, csillagokat, amikért pontokat kapunk, majd a végén pedig az EXIT felirathoz jutnunk, ahol az X megnyomásával juthatunk a következő pályára. Mozogni a nyilakkal lehet. A PageUp és a PageDown a nagyításra illetve a kicsinyítésre szolgál
Kategória:
Leírás: Fuss el a maci elől mielőtt felrúgna, ha van elég távolság, menj neki az agancsokkal! Nyíl billentyűkkel irányítod.
Kategória:
Leírás: Lőjjük le a partraszálló ellenséges katonákat. Célozni az egér mozgatásával lehet, míg lőni a bal egérgombbal tudunk
Kategória:
Leírás: Vadnyugati lövöldözős játék. Célozni az egér mozgatásával lehet, lőni pedig a bal egérgombbal tudunk. Cél, hogy minél több gonosztevőt lelőjjünk!
Kategória:
Leírás: Lopd el a játékosoktól a labdát és fuss! A kisebb embereket fel tudod lökni, hátulról le kell pukizni őket. A nagyobb játékosok elkapnak ha utolérnek.
Kategória:
Leírás: Egérrel kattintva kell kicsit szétszórt pókemberünket mozgatni, vigyázni kell hogy ne essünk le, és minél gyorsabban haladjunk előre!
Összesen 1121 találat.