Online Kártya játékok gyűjteménye

Összesen 11 találat.
Kategória:
Leírás: Kártyajáték, melyben csökkenő sorrendben kell egymásra rakni az asztal aljára a lapokat az asztal közepéről. Cél: elfogyjon az összes lap az asztal közepéről. Ha nem tudunk az asztal közepéről rakni, akkor húzhatunk is fel a pakliból. A játékot az egérrel tudjuk irányítani.
Kategória:
Leírás: Különféle bárokba mehetsz be kártyázni. Játssz tornákat és nyerd meg őket, majd hasznosítsd a pénzed!
Kategória:
Leírás: 5lapos póker. Tedd meg a tétet, majd megmutatja az első lapot az ellenfél és eldöntheted, hogy megadod, vagy sem.
Kategória:
Leírás: 13 legyen a két kártya összege amire kattinthatsz!
Ha elfogytak a lapok, kérhetsz a lefordított pakliból!
Kategória:
Leírás: Póker játék PC-s változata. Tedd meg a téted, majd kattints az OK-ra! Aztán válaszd ki, hogy hány kártyát szeretnél dobni!
Kategória:
Leírás: A régi jó öreg passziánsz játék egy újabb változata. Rakd egymásra mindig ellenkező színben a számsort csökkenő sorrendben!
Kategória:
Leírás: A passziánsz kártyajáték PC-s változata. Fel kell rakni a négy színt az Ásztól a Királyig, egyesével növekedve. Lenn, a rendezés lényege, hogy pirosra feketét, feketére pirosat, de mindig csak eggyel kisebb lapot.
Kategória:
Leírás: Tedd meg a tétet, hogy kinek lesz magasabb lapja!
Kategória:
Leírás: Póker kicsit másképp. Rakd ki a különböző sorokba a legjobb variációkat! Figyelj az időre is közben, mert rohamosan telik!
Kategória:
Leírás: Az egérgombbal tudod beállítani az erősséget, majd engedd el!
Kategória:
Leírás: Rakj egymás mellé, vagy felé 3 ugyanolyan lapot!
Összesen 11 találat.