Online Ügyességi játékok gyűjteménye

Összesen 52 találat.
Kategória:
Leírás: Szolgáld ki a vendégeket, gyűjtsd be a pénzeket, a pluszból pedig fejlessz!
Kategória:
Leírás: Vedd fel a fej-, fülhallgatód. Tekerd max hangerőre és szabadulj ki a hétköznapok szürkeségéből.
Kategória:
Leírás: Menj végig a pályán minél gyorsabban, de vigyázz a repülésekkel! Maradj végig a sínen, mert különben vége a játéknak!
Kategória:
Leírás: Kurzor gombokkal irányítod. Juss át az összes terepakadályon anélkül, hogy felborulnál!
Kategória:
Leírás: Kurzor billentyűkkel irányítsd a motort 1-5-ig billentyűkkel, csinálj trükköket! Hajtsd végre a küldetést a megadott időn belül!
Kategória:
Leírás: Mentsük meg az űrhajóból kiesőket, úgy hogy elkapjuk őket! A játékot nehezíti, hogy közben idegenek rakétákkal próbálnak eltüntetni bennünket a Mars felszínéről.
Kategória:
Leírás: A nyilak segítségével mindig próbálj a kis deszkákra ugrálni, elkerülve a középső golyót és a többi akadályt, pl. a madarat!
Kategória:
Leírás: Védd meg a vizet! Dobd fejen a kollégákat! Fogd meg a vizes tartály mögötti kis tárgyat és húzd ki! Állítsd irányba, majd lőj!
Kategória:
Leírás: A wone nevű játék 2. része nehezebb pályákkal, új kihívásokkal. Egy kerékkel kell összeszednünk az egyre nehezedő pályákon a gömböket, csillagokat, amikért pontokat kapunk, majd a végén pedig az EXIT felirathoz jutnunk, ahol az X megnyomásával juthatunk a következő pályára. Mozogni a nyilakkal lehet. A PageUp és a PageDown a nagyításra illetve a kicsinyítésre szolgál
Kategória:
Leírás: Vedd fel a csávókával a söröket.
Kategória:
Leírás: A tipikus aranybányász! Érd el a kitűzött mennyiségű illetve értékű aranyat, aztán vadássz tovább!
Összesen 52 találat.