Online Ügyességi játékok gyűjteménye

Összesen 52 találat.
Kategória:
Leírás: Csináld a kajákat minél gyorsabban. Egyre nagyobb lesz a nyomás, fogod bírni? Minden csak rajtad múlik! Igyekezz, ahogy tudsz!
Kategória:
Leírás: Kurzor billentyűkkel irányítsd a motort 1-5-ig billentyűkkel, csinálj trükköket! Hajtsd végre a küldetést a megadott időn belül!
Kategória:
Leírás: Galambbal vagyunk és az embereket kell lepiszkítanunk. Mozogni az egér mozgatásával, tüzelni pedig a bal egérgombbal tudunk. Az egérgombbal határozzuk meg az erősséget is, annak lenyomásával.
Kategória:
Leírás: Kapj el minél több, az űrből érkező tárgyat!
Kategória:
Leírás: A wone nevű játék 2. része nehezebb pályákkal, új kihívásokkal. Egy kerékkel kell összeszednünk az egyre nehezedő pályákon a gömböket, csillagokat, amikért pontokat kapunk, majd a végén pedig az EXIT felirathoz jutnunk, ahol az X megnyomásával juthatunk a következő pályára. Mozogni a nyilakkal lehet. A PageUp és a PageDown a nagyításra illetve a kicsinyítésre szolgál
Kategória:
Leírás: Ugrálj ki a vízből és harapd meg a buborékokat! Minél nagyobbakat kapsz el, annál tovább tart életben az energiád!
Kategória:
Leírás: Repkedj és lökd le a bűnözőket! Vigyázz az ártatlan bámészkodókra! Kapd el a bűnözőket!
Kategória:
Leírás: Kurzor billentyűkkel mozogj a tekivel és a SPACE-el pörgesd meg!
Kategória:
Leírás: Mentsük meg az űrhajóból kiesőket, úgy hogy elkapjuk őket! A játékot nehezíti, hogy közben idegenek rakétákkal próbálnak eltüntetni bennünket a Mars felszínéről.
Kategória:
Leírás: Lődd ki a mókusokat az ágyúból! Egérrel tüzelsz és irányítasz. Gyűjtsd össze a makkokat! A lehető legkevesebb lövésből old meg a dolgot!
Kategória:
Leírás: Kattints a rózsaszín vonalakra, hogy elengedd a golyókat! Figyelj az időzítésre! A játék legfontosabb része a pontos időzítés!
Összesen 52 találat.