Online Zene játékok gyűjteménye

Összesen 14 találat.
Kategória:
Leírás: Válaszd ki a zenéket egérrel! Keverj jó zenéket! Érd el, hogy a lehető legjobb muzsikát produkáld!
Kategória:
Leírás: Segíts Alvinnak az új zenéjébe! Mozgasd a harmonikát jobbra-balra a kurzor gombokkal a helyes hangjegyek irányába.
Kategória:
Leírás: A space-el tudod leküzdeni az ellenséget! Gitározd ki a lelküket az ellenségeknek és szedd fel ezért a jutalmat!
Kategória:
Leírás: A leeső hangokat juttasd a hasonló színű kutyusokhoz! Az egérrel tudsz rajzolni vonalakat, amivel jó helyre tudod juttatni a hangokat! A fekete rossz hangokat karikázd be!
Kategória:
Leírás: Segíts keverni a DJ-nek! Egérrel mozgasd a bakelitet a hangok magasságába! Csak ügyesen, mert kell hozzá egy kis érzék is!
Kategória:
Leírás: Nyomd az ütemet a kurzor gombokkal és figyelj, hogy időben üsd le a gombokat! Ez a játék megmutatja, hogy milyen ritmusérzéked van!
Kategória:
Leírás: Jó kis Jazz muzsikát kreálhatsz evvel a kis instant bandával. Kattints az egérrel a hangszerekre! Nyomasd a macsekokkal!
Kategória:
Leírás: Scratch-elj kedvedre, egérrel mozgasd a bakelitet a közeledő hangsávok elé és élvezd a zenét!
Kategória:
Leírás: Kurzor billentyűkkel találd el a hangokat! Figyelj a gyorsaságra és az ütemre! Nyomd le egyszerre a billentyűket!
Kategória:
Leírás: Jelöld be a lejátszani kívánt hangjegyeket és hallgasd folyamatosan mit komponáltál.
Kategória:
Leírás: A banda már megvan, a közönség is, már csak jó kis muzsikát kell csinálni a tömegnek! Egérrel kattintva, ill. billentyűzetről is lehet irányítani.
Összesen 14 találat.