A legjobb Morbid viccek gyűjteménye

Összesen 200 találat.
Kategória:
Vicc szövege: Nagypapa mesél húsz év körüli unokájának.
- Fiacskám! Amikor én ilyen idős voltam, mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot, és a legjobb borokat ittuk hozzá. Amikor jóllaktunk, fizetés nélkül távoztunk. A vendéglős és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, de jól elvertük őket.
Délután felkerestük a kocsmákat: finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk. Amikor jól berúgtunk, fizetés nélkül távoztunk. A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, így őket is jól elvertük.
Esténként elmentünk a kupikba, minden kurvát megdugtunk. Amikor kiszórakoztuk magunkat, elindultunk, persze itt se fizettünk. A madame és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, de őket megint csak elvertük.
Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap, míg Párizsban voltunk a haverokkal.
Az unokát nagyon feldobja ez a programlehetőség, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák, hogy ők is kimennek szórakozni. Két hét múlva hazajönnek. Az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve.
- Mi történt veled, fiam? - kérdi a nagypapa.
- Elmentünk a vendéglőbe, bekajáltunk, beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglős megvert, mint egy lovat. Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába, finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk, ám amikor fizetés nélkül le akartunk lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak. Este elvánszorogtunk egy kupiba, a nap fénypontjaként keféltünk egy jót. Megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, de a stricik kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt!
- Sajnálom kisunokám. Kivel utaztatok?
- A Neckermannal, nagypapa.
- Őket nem ismerem, mi annak idején az SS-el voltunk.
Kategória:
Vicc szövege: Örömmel értesítjük ügyfeleinket... új szolgáltatásainkról: az autóból kezelhető bankjegyautomata-hálózatról. Mától fogva automatáinknál anélkül vehetnek fel pénzt,hogy kiszállnának az autóból.Hogy ennek előnyét élvezhessék,kérjük, a kezelési utasítás figyelmes elolvasását. Férfi ügyfeleknek: 1. Hajtson az automatához és tekerje le az ablakot. 2. Helyezze be az automatába a hitelkártyáját és adja meg a PIN- kódot. 3. Billentyűzze be a kívánt összeget. 4. Vegye el a pénzt,majd a hitelkártyát és a bizonylatot. 5. Jó utat! Női ügyfeleknek: 1. Hajtson az automata elülső oldalához. 2. Indítsa újból a lefulladt motort. 3. Menjen hátrafelé,amíg az automata a bal vállával szembe nem kerül 4. Tekerje le az ablakot. 5. Vegye elő a táskáját és ürítse ki az utasülésre. 6. Keresse meg a hitelkártyáját. 7. A visszapillantó tükörben igazítsa meg a sminkjét. 8. Próbálja meg a hitelkártyáját behelyezni az ATM-be. 9. Szálljon ki,hogy elérje. 10. Helyezze be a hitelkártyát. 11. Vegye ki és helyezze vissza fordított irányba. 12. Menjen vissza a kocsihoz és keresse meg a noteszét,amibe felírta a PIN-kódot. 13. Billentyűzze be az adott számokat. 14. Nyomja meg a "Törlés" gombot és TAJ-száma helyett adja meg a mellette lévő négyjegyű számot. 15. Most üsse be a felvenni kívánt összeget. 16. Vegye el a pénzt. 17. Szálljon vissza a kocsiba és keresse meg a pénztárcáját,majd tegye el a pénzét.Közben ellenőrizze a sminkjét. 18. Ha elindult volna, tolasson vissza az automatához, szálljon ki és vegye ki a hitelkártyáját és a bizonylatot. 19.Tegye el a kártyát. 20. Ha sminkje még mindig rendben van, indítsa újból a lefulladt motorját és induljon el. 21. Vezessen 3-4 kilométert és ha gyorsabban szeretne menni,engedje ki a kéziféket.Jó utat!
Összesen 200 találat.