A legjobb Morbid viccek gyűjteménye

Összesen 200 találat.
Kategória:
Vicc szövege: Örömmel értesítjük ügyfeleinket... új szolgáltatásainkról: az autóból kezelhető bankjegyautomata-hálózatról. Mától fogva automatáinknál anélkül vehetnek fel pénzt,hogy kiszállnának az autóból.Hogy ennek előnyét élvezhessék,kérjük, a kezelési utasítás figyelmes elolvasását. Férfi ügyfeleknek: 1. Hajtson az automatához és tekerje le az ablakot. 2. Helyezze be az automatába a hitelkártyáját és adja meg a PIN- kódot. 3. Billentyűzze be a kívánt összeget. 4. Vegye el a pénzt,majd a hitelkártyát és a bizonylatot. 5. Jó utat! Női ügyfeleknek: 1. Hajtson az automata elülső oldalához. 2. Indítsa újból a lefulladt motort. 3. Menjen hátrafelé,amíg az automata a bal vállával szembe nem kerül 4. Tekerje le az ablakot. 5. Vegye elő a táskáját és ürítse ki az utasülésre. 6. Keresse meg a hitelkártyáját. 7. A visszapillantó tükörben igazítsa meg a sminkjét. 8. Próbálja meg a hitelkártyáját behelyezni az ATM-be. 9. Szálljon ki,hogy elérje. 10. Helyezze be a hitelkártyát. 11. Vegye ki és helyezze vissza fordított irányba. 12. Menjen vissza a kocsihoz és keresse meg a noteszét,amibe felírta a PIN-kódot. 13. Billentyűzze be az adott számokat. 14. Nyomja meg a "Törlés" gombot és TAJ-száma helyett adja meg a mellette lévő négyjegyű számot. 15. Most üsse be a felvenni kívánt összeget. 16. Vegye el a pénzt. 17. Szálljon vissza a kocsiba és keresse meg a pénztárcáját,majd tegye el a pénzét.Közben ellenőrizze a sminkjét. 18. Ha elindult volna, tolasson vissza az automatához, szálljon ki és vegye ki a hitelkártyáját és a bizonylatot. 19.Tegye el a kártyát. 20. Ha sminkje még mindig rendben van, indítsa újból a lefulladt motorját és induljon el. 21. Vezessen 3-4 kilométert és ha gyorsabban szeretne menni,engedje ki a kéziféket.Jó utat!
Kategória:
Vicc szövege: Az apa bemegy a kisfia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A gyereknek lidérces álma van, nyög, sír, forgolódik. Az apja felkölti, és nyugtatgatja, kérdezi mi baj van. A gyerek elmondja, azt álmodta, hogy Margit nagynéni meghalt. Apja megnyugtatja, hogy Margit néni teljesen jól van, és betakarja a gyereket, hogy aludjon tovább.
Másnap Margit nagynéni meghal.
Néhány nap múlva az apa ismét felmegy a fia szobájába, hogy Jóéjszakát kívánjon neki. A fiának ismét lidérces álma van, az apja felkölti és kérdezi mi baj. A fiú most azt mondja, azt álmodta, hogy a nagypapa meghalt. Apja megnyugtatja, hogy a nagyi teljesen jól van, és betakarja a gyereket, hogy aludjon tovább. Másnap a nagypapa meghal. Egy hét múlva, hasonlóan, az apa este felmegy a fia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A gyereknek ismét lidérces álma van, az apa felkölti, és kérdezi mi a baj. A gyerek sírva válaszol, hogy azt álmodta, hogy az apja meghalt. Megnyugtatja a fiát, hogy teljesen jól érzi magát, betakarja, és mondja neki hogy aludjon csak nyugodtan, minden rendben van. Az apa visszamegy a hálószobába, lefekszik, de nem tud elaludni, annyira fél. Másnap reggel halálra van rémülve, mert komolyan hiszi, hogy meg fog halni. Felöltözik, majd kocsival elindul a munkahelyére, de rettenetesen óvatosan vezet, nehogy valami baleset történjen. Nem mer ebédelni, mert fél az ételmérgezéstöl. Mindenkit elkerül, mert meg van győzödve, hogy valaki meg akarja ölni. Minden zajra felugrik, minden mozgásra az asztal alá bújik. Délután hazamegy, az ajtóban találkozik a feleségével. "Atyaúristen! Micsoda szörnyü napom volt! Egész életemben ilyen rosszul még nem voltam.", mondja az asszonynak.
Az asszony válaszol: "Neked szörnyü napod volt, hát még nekünk! Képzeld a postás ma reggel itt halt meg az ajtónk elött."
Összesen 200 találat.